Om mig

 

cropped-Bild14.png

Jag heter Helen Lindmark och jag har startat den här webbsidan  för att samla material som jag tillverkar själv till eleverna i klassen på särskolan. är det någon som vill ta del utav det jag gjort så är det bara roligt.

Vi arbetar även mycket med digitala verktyg i undervisningen. för att se animerade filmer, bilder och berättelser som eleverna gjort titta gärna in på webbsidan: LJUSTAWEBBARNA

 

 

 

 

8 reaktion på “Om mig

 1. skolinspiration Inläggsförfattare

  Så glad jag blir att ni har användning utav materialet:) Mycket av materialet är skapat utifrån centralt innehåll i läroplanen för grundsärskolan. Det finns tyvärr inte så mycket färdigt material/läromedel för träningsskolan. Jag fyller på med mer material allt eftersom och det är roligt att höra det kommer till nytta för fler.

 2. Sara Vera

  Hej Helen Lindmark
  Tack för så fina bilder. Vi är en familj som har en lite pojke med Down och dina jättebra idéer och bra material har hjälpt oss att träna talet med vår lille son. Vi är så tacksamma för det underbara arbete som du gör.
  Hoppas få kunna se mer av det som du gör Helen.
  Hälsningar
  Sara å Roland

 3. skolinspiration Inläggsförfattare

  Jättekul att du hittade saker som du kan ha användning för. Jag tycker bloggen är ett bra sätt att spara material/saker som jag kan ha användning för senare. Sedan är det såklart roligt om det kan komma till nytta för andra också:)

 4. Annika Åhsberg

  Vilken fin sida, trevligt upplägg och lätt att hitta mellan de olika kategorierna. Jobbar själv med förskolebarn med språkstörning. Har idag hittat många tips på din sida som jag kan använda till barnen i min grupp. Tack så mycket!

 5. skolinspiration Inläggsförfattare

  Roligt att ni använder materialet, fler häften kommer snart.

 6. Zandra

  Vilka fina häften! Så välgjorda och trevliga! Nu blir jag väldigt nyfiken på om du har gjort till fler bokstäver. Passar så bra till min klass.
  /Zandra

 7. Anette Oskarsson

  Hejsan!
  Tack för jättebra ideer och material.
  Jag kan inte komma in på bokstavshäfte B. Jag kommer in på både A och C. Är det något fel på den länken??
  Hälsn. Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *